Zaterdag: Film

Zaterdag: Film

Metriweb Tag: 
Classic_Film
Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Zaterdag: Film 218 artikels

00:42
Margaret
1 keer bekeken
Lisa Cohen, een 17-jarige studente, is er rotsvast van overtuigd dat ze een rol heeft gespeeld in een verkeersongeluk dat het leven heeft gekost aan een vrouw. In haar pogingen om dit recht te willen zetten, vindt ze echter overal tegenwerking.
00:42
Ever After : A Cinderella Story
1 keer bekeken
Danielle is een knappe jonge vrouw die door haar boosaardige stiefmoeder wordt behandeld als een dienstmeid. Het meisje wordt verliefd op Henry, de Franse kroonprins, die zelf koortsachtig op zoek is naar een geschikte bruid.
00:42
Little Black Book
1 keer bekeken
Stacy is assistent-producer van een talkshow. Ze vindt voldoening in haar job, maar op persoonlijk vlak is ze compleet in de war sinds ze ontdekt heeft dat haar vriend Derek absoluut niet wil praten over zijn vorige relaties.
00:36
Footloose
1 keer bekeken
Ren McCormack, een tiener uit Chicago met een passie voor dansen, verhuist naar het provincieplaatsje Bomont, waar dansen door de dominee ten strengste werd verboden.
00:41
Ruby Sparks
1 keer bekeken
Calvin worstelt met een schrijversblok en is op zoek naar een nieuw onderwerp voor zijn volgende boek. Aangemoedigd door zijn psychiater gaat hij aan de slag met het creëren van zijn droomvrouw.
00:37
Vanilla Sky
1 keer bekeken
Rijke vrouwenversierder David ontmoet de mooie Sofia en valt als een blok voor haar. De dag daarna wordt hij door een ex-vriendinnetje opgehaald, die in een hysterische bui met de auto van een brug rijdt.
00:26
Christmas Mix
1 keer bekeken
De brutale radiomaker Pepper uit Los Angeles wordt naar een radiostation in een stadje in Colorado gestuurd. Daar moet hij samenwerken met Sandra die een liefdesadviesshow heeft.
00:37
Ghost
1 keer bekeken
Sam en Molly zijn een gelukkig getrouwd koppel en dolverliefd als een stelletje tieners. Wanneer ze op een avond naar hun appartement terugwandelen, wordt Sam vermoord door een dief.