Zaterdag: Film

Zaterdag: Film

Metriweb Tag: 
Classic_Film
Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Zaterdag: Film 214 artikels

00:41
Ruby Sparks
1 keer bekeken
Calvin worstelt met een schrijversblok en is op zoek naar een nieuw onderwerp voor zijn volgende boek. Aangemoedigd door zijn psychiater gaat hij aan de slag met het creëren van zijn droomvrouw.
00:37
Vanilla Sky
1 keer bekeken
Rijke vrouwenversierder David ontmoet de mooie Sofia en valt als een blok voor haar. De dag daarna wordt hij door een ex-vriendinnetje opgehaald, die in een hysterische bui met de auto van een brug rijdt.
00:26
Christmas Mix
1 keer bekeken
De brutale radiomaker Pepper uit Los Angeles wordt naar een radiostation in een stadje in Colorado gestuurd. Daar moet hij samenwerken met Sandra die een liefdesadviesshow heeft.
00:37
Ghost
1 keer bekeken
Sam en Molly zijn een gelukkig getrouwd koppel en dolverliefd als een stelletje tieners. Wanneer ze op een avond naar hun appartement terugwandelen, wordt Sam vermoord door een dief.
00:40
Baby Mama
1 keer bekeken
De succesvolle, alleenstaande zakenvrouw Kate Holbrook heeft heel lang haar carrière laten voorgaan op haar privéleven. Nu ze 37 is, wil ze toch nog graag een kind. Wanneer Kate te horen krijgt dat haar kans om zwanger te worden bijna nihil is, besluit ze een draagmoeder in te schakelen.
00:36
An Officer and a Gentleman
1 keer bekeken
Zack Mayo is een eenzaat die droomt van een carrière als gevechtspiloot. Daarvoor moet hij eerst slagen aan de kadettenschool, waar hij een intensieve fysieke, academische en sociale training moet ondergaan, gegeven door drilinstructeur Foley.
00:41
Bring It on Again
1 keer bekeken
Eerstejaarsstudente Whittier droomt van een plaats in het cheerleadersteam van Tina. Gelukkig weet ze indruk te maken tijdens de audities en wordt ze ook aangenomen. Maar Tina vraagt wel erg veel van haar. Ze mag zelfs haar vriendje niet meer zien en dat gaat voor Whittier te ver.
00:47
House of Versace
1 keer bekeken
Op 15 juli 1997 werd de Italiaanse modeontwerper Gianni Versace vermoord voor zijn woning in Florida door seriemoordenaar Andrew Cunanan. Het mode-imperium werd na de dood van Gianni overgenomen door zijn zus Donatella Versace.