Zaterdag: Film

Zaterdag: Film

Metriweb Tag: 
Classic_Film
Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Zaterdag: Film 220 artikels

00:40
Le Divorce
1 keer bekeken
De pas afgestudeerde Isabel Walker uit Californië besluit om haar zwangere zus Roxeanne, die in Parijs woont, op te zoeken. Een uitgelaten weerzien wordt het echter niet, want Roxy is net in de steek gelaten door haar man Charles-Henri Persand en een scheiding lijkt onvermijdelijk.
00:39
Mickey Blue Eyes
1 keer bekeken
Wanneer de Engelse veilingmeester Michael Felgate zijn vriendin Gina ten huwelijk vraagt, wijst ze hem tot zijn grote verbazing af. Later vertelt Gina hem dat ze hem wil beschermen tegen haar vader Frank en de rest van de familie, die allemaal in het maffiamilieu zitten.
00:42
Margaret
1 keer bekeken
Lisa Cohen, een 17-jarige studente, is er rotsvast van overtuigd dat ze een rol heeft gespeeld in een verkeersongeluk dat het leven heeft gekost aan een vrouw. In haar pogingen om dit recht te willen zetten, vindt ze echter overal tegenwerking.
00:42
Ever After : A Cinderella Story
1 keer bekeken
Danielle is een knappe jonge vrouw die door haar boosaardige stiefmoeder wordt behandeld als een dienstmeid. Het meisje wordt verliefd op Henry, de Franse kroonprins, die zelf koortsachtig op zoek is naar een geschikte bruid.
00:42
Little Black Book
1 keer bekeken
Stacy is assistent-producer van een talkshow. Ze vindt voldoening in haar job, maar op persoonlijk vlak is ze compleet in de war sinds ze ontdekt heeft dat haar vriend Derek absoluut niet wil praten over zijn vorige relaties.
00:36
Footloose
1 keer bekeken
Ren McCormack, een tiener uit Chicago met een passie voor dansen, verhuist naar het provincieplaatsje Bomont, waar dansen door de dominee ten strengste werd verboden.
00:41
Ruby Sparks
1 keer bekeken
Calvin worstelt met een schrijversblok en is op zoek naar een nieuw onderwerp voor zijn volgende boek. Aangemoedigd door zijn psychiater gaat hij aan de slag met het creëren van zijn droomvrouw.
00:37
Vanilla Sky
1 keer bekeken
Rijke vrouwenversierder David ontmoet de mooie Sofia en valt als een blok voor haar. De dag daarna wordt hij door een ex-vriendinnetje opgehaald, die in een hysterische bui met de auto van een brug rijdt.