Vrijdag: Film

Vrijdag: Film

Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Vrijdag: Film 193 artikels

00:47
My Stepdaughter
1 keer bekeken
De zestienjarige Casey is een echte rebel. Ze is ervan overtuigd dat haar stiefmoeder Jill haar vader helemaal heeft ingepalmd. Jill ervaart al snel dat Casey geen enkel middel schuwt om haar vader voor zich terug te winnen.
00:39
Her Infidelity
1 keer bekeken
Lily krijgt een onenightstand met Grayson, de nieuwe leraar van haar zoon. Wanneer het verleden van Grayson weer naar boven komt, veranderen de goede intenties al snel in een gevaarlijke obsessie.
00:40
When a Stranger Calls
1 keer bekeken
Een avondje oppassen loopt voor Jill Johnson uit op een nachtmerrie. Wanneer de kinderen in bed liggen, krijgt ze opeens vreemde telefoontjes. Bang gemaakt, belt Jill de politie om de beller te traceren.
00:41
To Have and To Kill
1 keer bekeken
Het liefdesleven van Becca en Ron zit in een sleur. Wanneer hun beste vrienden Mindy en Max vertellen over hun relatie-experiment is het koppel te vinden voor wat verandering. Ze besluiten een open relatie te hebben en de vier vrienden ruilen voor een wilde nacht van partner.
00:42
Girl Missing
1 keer bekeken
Jane groeide op in een weeshuis, maar ze krijgt na vijftien jaar plots de steenrijke weduwe Sylvia over de vloer die beweert haar moeder te zijn. Jane wordt uitgenodigd op Sylvia's landgoed, maar hoe langer ze daar verblijft, hoe meer geheimzinnige dingen er gebeuren.
00:37
Taken From Me : The Tiffany Rubin Story
1 keer bekeken
Kobe, de zoon van Tiffany, wordt ontvoerd door zijn biologische vader en meegenomen naar Seoul in Zuid-Korea. Op aandringen van haar moeder Belzora, zoekt Tiffany hulp en steun bij Mark Miller en zijn liefdadigheidsorganisatie de American Association for Lost Children.
00:30
I'm Not Ready for Christmas
1 keer bekeken
De carrièregedreven Holly, die in de turbulente reclamewereld werkt, heeft het gevoel dat ze alle contact heeft verloren met de oprechte, zorgzame persoon die ze ooit was. Een wens van haar negenjarig nichtje aan de Kerstman doet Holly's ogen opengaan.
00:38
Smoorverliefd
1 keer bekeken
De eigenwijze 14-jarige Eva gunt ons een speelse kijk in de probleempjes en amoureuze lotgevallen van haarzelf, haar grote zus Michelle, haar moeder Judith en haar tante Barbara. De vier sterke maar chaotische vrouwen leven onder één dak en zijn elk op hun eigen manier op zoek naar 'love, peace and happiness'.