Vrijdag: Film

Vrijdag: Film

Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Vrijdag: Film 189 artikels

00:42
Girl Missing
1 keer bekeken
Jane groeide op in een weeshuis, maar ze krijgt na vijftien jaar plots de steenrijke weduwe Sylvia over de vloer die beweert haar moeder te zijn. Jane wordt uitgenodigd op Sylvia's landgoed, maar hoe langer ze daar verblijft, hoe meer geheimzinnige dingen er gebeuren.
00:37
Taken From Me : The Tiffany Rubin Story
1 keer bekeken
Kobe, de zoon van Tiffany, wordt ontvoerd door zijn biologische vader en meegenomen naar Seoul in Zuid-Korea. Op aandringen van haar moeder Belzora, zoekt Tiffany hulp en steun bij Mark Miller en zijn liefdadigheidsorganisatie de American Association for Lost Children.
00:30
I'm Not Ready for Christmas
1 keer bekeken
De carrièregedreven Holly, die in de turbulente reclamewereld werkt, heeft het gevoel dat ze alle contact heeft verloren met de oprechte, zorgzame persoon die ze ooit was. Een wens van haar negenjarig nichtje aan de Kerstman doet Holly's ogen opengaan.
00:38
Smoorverliefd
1 keer bekeken
De eigenwijze 14-jarige Eva gunt ons een speelse kijk in de probleempjes en amoureuze lotgevallen van haarzelf, haar grote zus Michelle, haar moeder Judith en haar tante Barbara. De vier sterke maar chaotische vrouwen leven onder één dak en zijn elk op hun eigen manier op zoek naar 'love, peace and happiness'.
00:42
Dangerous Company
1 keer bekeken
Pauline Mitchell is een succesvolle zakenvrouw die een nagenoeg perfect leventje leidt. Tot er plots vreemde dingen gebeuren met haar: ze vergist zich voortdurend, verliest de controle over dingen en herkent na een tijdje zelfs haar eigen man niet meer.
00:35
A Nanny's Revenge
1 keer bekeken
Gina is van de kaart wanneer haar vader komt te overlijden op het werk. Wanneer ze hoort dat zijn dood te wijten is aan een technisch mankement op een werf, zint ze op wraak. Ze gaat aan de slag als kinderoppas bij Parker Randall, de baas van het bedrijf waar haar vader stierf.
00:39
Stranger in the House
1 keer bekeken
De vader van Jade is onlangs weduwnaar geworden. Jade huurt een verzorgster in die voor hem kan zorgen terwijl zij op vakantie is. Bij haar terugkomst ontdekt ze echter dat de verpleegster haar vader heeft verleid tot een huwelijk en daardoor aanspraak maakt op het huis van Jade's ouders.
00:37
You May Now Kill the Bride
1 keer bekeken
De dertigjarige Nicole wordt op haar verjaardag ten huwelijk gevraagd door Mark. Tegelijkertijd ontmoet ze voor de eerste keer de halfzus van Mark, Audrey. Zij neemt de organisatie van het huwelijk op zich, dat drie weken later zal plaatsvinden.