Vrijdag: Film

Vrijdag: Film

Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Vrijdag: Film 195 artikels

00:38
The House Sitter
1 keer bekeken
Rebecca past op het huis van de familie Lawrence terwijl ze op vakantie zijn. Het gezin keert vroeger terug van vakantie en Rebecca wordt uitgenodigd om te blijven. Voor het gezin komt ze als een geschenk uit de hemel, maar al snel ontdekken ze dat Rebecca niet zo onschuldig is als ze lijkt.
00:46
The Other Wife
1 keer bekeken
Kate is er kapot van wanneer ze ontdekt dat haar man Billy een dubbelleven leidt. Billy is namelijk ook getrouwd met de veel jongere Deb en ze verwachten een kind samen. Wanneer Kate Billy dood aantreft in huis blijkt dat hij nog meer geheimen verborgen hield.
00:47
My Stepdaughter
1 keer bekeken
De zestienjarige Casey is een echte rebel. Ze is ervan overtuigd dat haar stiefmoeder Jill haar vader helemaal heeft ingepalmd. Jill ervaart al snel dat Casey geen enkel middel schuwt om haar vader voor zich terug te winnen.
00:39
Her Infidelity
1 keer bekeken
Lily krijgt een onenightstand met Grayson, de nieuwe leraar van haar zoon. Wanneer het verleden van Grayson weer naar boven komt, veranderen de goede intenties al snel in een gevaarlijke obsessie.
00:40
When a Stranger Calls
1 keer bekeken
Een avondje oppassen loopt voor Jill Johnson uit op een nachtmerrie. Wanneer de kinderen in bed liggen, krijgt ze opeens vreemde telefoontjes. Bang gemaakt, belt Jill de politie om de beller te traceren.
00:41
To Have and To Kill
1 keer bekeken
Het liefdesleven van Becca en Ron zit in een sleur. Wanneer hun beste vrienden Mindy en Max vertellen over hun relatie-experiment is het koppel te vinden voor wat verandering. Ze besluiten een open relatie te hebben en de vier vrienden ruilen voor een wilde nacht van partner.
00:42
Girl Missing
1 keer bekeken
Jane groeide op in een weeshuis, maar ze krijgt na vijftien jaar plots de steenrijke weduwe Sylvia over de vloer die beweert haar moeder te zijn. Jane wordt uitgenodigd op Sylvia's landgoed, maar hoe langer ze daar verblijft, hoe meer geheimzinnige dingen er gebeuren.
00:37
Taken From Me : The Tiffany Rubin Story
1 keer bekeken
Kobe, de zoon van Tiffany, wordt ontvoerd door zijn biologische vader en meegenomen naar Seoul in Zuid-Korea. Op aandringen van haar moeder Belzora, zoekt Tiffany hulp en steun bij Mark Miller en zijn liefdadigheidsorganisatie de American Association for Lost Children.