Blog

Vreemde maar effectieve beautytips

Dat vrouwen vreemde dingen doen in de naam van de schoonheid is al langer geweten. Maar sommige van deze beautytips gaan wel erg ver.

Tepelcrème op je lippen?

Vrouwen die borstvoeding geven zullen er waarschijnlijk over kunnen meespreken. Tepelkloven zijn alles behalve aangenaam. Maar gelukkig bestaan er crèmes die hier verlichting bieden. Nu blijkt dat deze crèmes ook van pas kunnen komen wanneer je last hebt van gesprongen lippen. Na één uur zou de ruwheid van de lippen al 40% minder zijn.

Aambeiencrème onder je ogen?

Na een zware nacht of soms ook gewoon zomaar. Wallen verschijnen nooit op een geschikt moment. Achter de schermen gebruiken visagisten soms aambeiencrème onder de ogen van de sterren. Hierdoor ontzwellen de zakken onder de ogen en lijkt het of je 10 uur hebt geslapen. Pas hier wel mee op! Deze trick is effectief maar niet geschikt voor dagelijks gebruik. Na langdurig aambeiencrème onder je ogen te smeren verdunt de huid en krijg je net meer wallen en rimpels. Alleen voor speciale gelegenheden dus!

Slangengif tegen rimpels?

Vele beroemdheden zweren erbij. Slangengif crèmes zijn enorm hot in Hollywood. Het gebruiken van gif tegen rimpels is niets nieuws. De 'Tox' in Botox staat immers voor toxine. De crème zou blijkbaar een gemeen prikkend gevoel geven. Maar zou ook wel enorm effectief zijn.

Maagzuur bestrijdende facial?

Pepto Bismol is ongeveer de Amerikaanse variant van onze Gaviscon en Maalox. Deze maagklacht bestrijdende vloeistof zou, wanneer aangebracht op het gezicht, zorgen voor een matte teint en een verstrakkend effect.

Snoepen tegen aften?

De winter duurt te lang. Niet alleen ons gemoed maar ook onze weerstand lijdt hieronder. Wanneer je weerstand laag is kan je zweertjes, ofwel aften, op je wangslijmvlies krijgen. Het kauwen op drop blijkt hiervoor een goede remedie te zijn.

Thema: