Vitaya Movie Moments

Vitaya Movie Moments

Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Vitaya Movie Moments 28 artikels

00:36
What to Expect when You're Expecting
1 keer bekeken
Het leven van tv-fitnessgoeroe Jules en haar 'Dancing with the Stars'-partner staat op zijn kop wanneer bekend raakt dat ze zwanger is. Wendy is gek op baby's en brengt net haar eerste babyboekje uit wanneer ze zelf zwanger blijkt te zijn en ze voor heel wat verrassingen komt te staan.
00:40
Flicka 2
1 keer bekeken
Het leven van tiener Carrie wordt overhoop gegooid als ze moet verhuizen naar het platteland van Wyoming. Daar, in een klein afgelegen plaatsje, staat de paardenranch van haar vader bij wie ze met tegenzin gaat wonen. Stadsmeisje Carrie voelt zich helemaal niet thuis in haar nieuwe omgeving totdat ze Flicka ontmoet.
00:38
No Strings Attached
1 keer bekeken
Vijftien jaar na hun ontmoeting op een zomerkamp lopen Adam en Emma elkaar opnieuw tegen het lijf. Ze zijn allebei wel toe aan een seksueel verzetje, maar als drukbezette arts wil Emma absoluut geen serieuze relatie. De twee besluiten met elkaar naar bed te gaan, maar spreken af dat ze verder gewoon vrienden blijven.
00:43
The Five-Year Engagement
1 keer bekeken
Een jaar nadat psychologe Violet en sous-chef Tom elkaar ontmoet hebben, vraagt hij haar ten huwelijk. Het stel is dolgelukkig en verliefd. Op weg naar het altaar komen ze echter telkens voor nieuwe hindernissen te staan.
00:39
De Surprise
1 keer bekeken
De excentrieke multimiljonair Jacob de With heeft alles in zijn leven , maar ziet na het overlijden van zijn beide ouders geen uitweg meer. Jacob heeft een overeenkomst gesloten bij Elysium, een bedrijf dat hem naar de andere wereld kan helpen.
00:44
Arbitrage
1 keer bekeken
Robert Miller is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben: geld, macht, een prachtige vrouw en een getalenteerde dochter, die in zijn bedrijf werkt.
00:41
Enough Said
1 keer bekeken
Eva is een gescheiden, alleenstaande moeder. Ze werkt als masseuse en heeft een tienerdochter die bijna gaat studeren. Op een feestje ontmoet Eva Albert, een grappige alleenstaande papa. Al snel worden de twee verliefd op elkaar.
00:44
The Words
1 keer bekeken
Schrijver Clay Hammond is bezig aan een verhaal over de schrijver Rory Jansen. Deze Rory is een jonge schrijver die tevergeefs wacht op zijn grote doorbraak. Wanneer zijn vrouw Dora in Parijs in een antiekwinkel een oude aktetas voor hem aanschaft, vindt hij daar een manuscript in.