Vitaya Movie Moments

Vitaya Movie Moments

Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Vitaya Movie Moments 22 artikels

00:41
Enough Said
1 keer bekeken
Eva is een gescheiden, alleenstaande moeder. Ze werkt als masseuse en heeft een tienerdochter die bijna gaat studeren. Op een feestje ontmoet Eva Albert, een grappige alleenstaande papa. Al snel worden de twee verliefd op elkaar.
00:44
The Words
1 keer bekeken
Schrijver Clay Hammond is bezig aan een verhaal over de schrijver Rory Jansen. Deze Rory is een jonge schrijver die tevergeefs wacht op zijn grote doorbraak. Wanneer zijn vrouw Dora in Parijs in een antiekwinkel een oude aktetas voor hem aanschaft, vindt hij daar een manuscript in.
00:26
Merry Kissmas
1 keer bekeken
De relatie van Kayla zit in een dip. Haar vriend Carlton behandelt haar meer als zijn assistente dan zijn vriendin. Wanneer Kayla in een lift komt vast te zitten met de charmante Dustin, slaat de vonk tussen hen over.
00:42
Girlfriends of Christmas Past
1 keer bekeken
Event planner Livvy is dolverliefd op haar vriendje Anderson en is ervan overtuigd dat hij haar binnenkort ten huwelijk zal vragen. Haar droom spat echter uiteen, wanneer hij haar in plaats daarvan dumpt voor een ander.
00:40
Eat Pray Love
1 keer bekeken
Elizabeth Gilbert heeft alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn, wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Wanneer zij en haar man scheiden, besluit Elizabeth een jaar lang alleen op reis te gaan.
00:41
Wild Child
1 keer bekeken
De zestienjarige Poppy is een egocentrisch, verwend kreng uit Los Angeles. Op haar kredietkaarten staat geen limiet en Poppy heeft talloze volgelingen die koste wat het kost met het populaire meisje bevriend willen zijn.
00:40
Last Night
1 keer bekeken
Joanna en Michael zijn nog maar net getrouwd of jaloezie steekt de kop op wanneer Michael op zakenreis vertrekt met de bloedmooie Laura en zich al snel tot haar aangetrokken voelt. Ook Joanna speelt ondertussen met vuur. Wanneer zij haar oude liefde Alex tegen het lijf loopt, wordt haar huwelijk danig op de proef gesteld.
00:41
Love, Rosie
1 keer bekeken
Rosie en Alex kennen elkaar al sinds ze vijf waren. Ze kunnen dus onmogelijk voor mekaar gemaakt zijn, of toch? Op vlak van de liefde, het leven en het nemen van beslissingen vormen ze mekaars tegenpolen.