Vitaya Movie Moments

Vitaya Movie Moments

Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Vitaya Movie Moments 26 artikels

00:38
No Strings Attached
1 keer bekeken
Vijftien jaar na hun ontmoeting op een zomerkamp lopen Adam en Emma elkaar opnieuw tegen het lijf. Ze zijn allebei wel toe aan een seksueel verzetje, maar als drukbezette arts wil Emma absoluut geen serieuze relatie. De twee besluiten met elkaar naar bed te gaan, maar spreken af dat ze verder gewoon vrienden blijven.
00:43
The Five-Year Engagement
1 keer bekeken
Een jaar nadat psychologe Violet en sous-chef Tom elkaar ontmoet hebben, vraagt hij haar ten huwelijk. Het stel is dolgelukkig en verliefd. Op weg naar het altaar komen ze echter telkens voor nieuwe hindernissen te staan.
00:39
De Surprise
1 keer bekeken
De excentrieke multimiljonair Jacob de With heeft alles in zijn leven , maar ziet na het overlijden van zijn beide ouders geen uitweg meer. Jacob heeft een overeenkomst gesloten bij Elysium, een bedrijf dat hem naar de andere wereld kan helpen.
00:44
Arbitrage
1 keer bekeken
Robert Miller is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben: geld, macht, een prachtige vrouw en een getalenteerde dochter, die in zijn bedrijf werkt.
00:41
Enough Said
1 keer bekeken
Eva is een gescheiden, alleenstaande moeder. Ze werkt als masseuse en heeft een tienerdochter die bijna gaat studeren. Op een feestje ontmoet Eva Albert, een grappige alleenstaande papa. Al snel worden de twee verliefd op elkaar.
00:44
The Words
1 keer bekeken
Schrijver Clay Hammond is bezig aan een verhaal over de schrijver Rory Jansen. Deze Rory is een jonge schrijver die tevergeefs wacht op zijn grote doorbraak. Wanneer zijn vrouw Dora in Parijs in een antiekwinkel een oude aktetas voor hem aanschaft, vindt hij daar een manuscript in.
00:26
Merry Kissmas
1 keer bekeken
De relatie van Kayla zit in een dip. Haar vriend Carlton behandelt haar meer als zijn assistente dan zijn vriendin. Wanneer Kayla in een lift komt vast te zitten met de charmante Dustin, slaat de vonk tussen hen over.
00:42
Girlfriends of Christmas Past
1 keer bekeken
Event planner Livvy is dolverliefd op haar vriendje Anderson en is ervan overtuigd dat hij haar binnenkort ten huwelijk zal vragen. Haar droom spat echter uiteen, wanneer hij haar in plaats daarvan dumpt voor een ander.