Vitaya Investigates

Vitaya Investigates

Elke dinsdagavond gaat Vitaya op onderzoek uit. Vitaya Investigates brengt de strafste misdaadreportages en crime docs van het moment. De avond start met Op De Vlucht, waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de jacht opent op voortvluchtige Nederlandse criminelen. Op verzoek van de slachtoffers gaat hij wereldwijd op zoek naar hun schuilplaatsen om ze alsnog achter de tralies te krijgen. Nadien volgen in Crime Doc de spannendste internationale documentaires, met onder andere Killer Women van de Britse journalist Piers Morgan, die met de meest beruchte en meedogenloze moordenaressen uit Amerika spreekt.

Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Vitaya Investigates 6 artikels

00:39
Op de Vlucht / Crime Doc
1 keer bekeken
Melissa Moore, dochter van Keith Hunter Jesperson, vertelt haar persoonlijke verhaal als dochter van een seriemoordenaar. Zo laat ze zien hoe het was om op te groeien met een vader die gruwelijke moorden heeft gepleegd.
00:37
Op de Vlucht / Crime Doc: Monster in My Family
1 keer bekeken
Karen Kuzma, zus van John Wayne Gacy, legt de geheimen bloot van 's werelds meest beruchte seriemoordenaar. Samen met haar dochter keert Karen terug naar haar ouderlijk huis in Chicago. Daar ontmoet ze een familielid van een van de slachtoffers van haar broer.
00:37
Op de Vlucht / Crime Doc
1 keer bekeken
Amber en Michelle Yates, de dochters van seriemoordenaar Robert Yates, vertellen het verhaal van de man die de stad Spokane in Washington terroriseerde. Deze aflevering laat zowel gezinsmomenten zien als de gruwel die zich in de nacht afspeelde. Amber en Michelle ontmoeten ook de zussen van een van de slachtoffers.
00:37
Op de Vlucht / Crime Doc
1 keer bekeken

John van den Heuvel en zijn team zijn op Curacao. Ze gaan op zoek naar Melfrin K., een gevluchte crimineel die nog jaren in de gevangenis moet voor een schietpartij in Den Haag. Melfrin K. wordt door justitie gezocht en staat bekend als gevaarlijk.

00:41
Op de Vlucht/Crime Doc: Killer Women with Piers Morgan
1 keer bekeken
Piers Morgan gaat naar Gatesville in Texas om Erin Caffey te ontmoeten. Op zestienjarige leeftijd gaf ze haar vriendje de opdracht om haar hele gezin uit te moorden op brutale wijze. Piers probeert te achterhalen wat haar zover dreef. Piers spreekt ook met Erins vader, Terry, de enige die het moordplot overleefde en met Lisa Tanner, de advocaat van Erins vriendje.
Dit Voorjaar: Vitaya Investigates
Elke dinsdagavond gaat Vitaya op onderzoek uit. Vitaya Investigates brengt de strafste misdaadreportages en crime docs van het moment. De avond start met Op De Vlucht, waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de jacht opent op voortvluchtige Nederlandse criminelen.