Tips & Tricks

Kan jouw maag deze 'kaas en wijn shots' aan?
Dat kaas en wijn een droomkoppel zijn, hoeven we niemand nog te vertellen. Maar toen wij erachter kwamen dat je tegenwoordig ook 'kaas en wijn' shots kan maken, keken we toch even vreemd op.
Introvert? Met deze vragen knoop je de interessantste gesprekken aan!
Weet je op feestjes en dinertjes meestal geen gesprekken aan te knopen? Dankzij deze lijst met vragen is het ontzettend gemakkelijk om een conversatie levendig te houden. Nooit meer ongemakkelijke stiltes!
Cadeautips voor de huismus
Met de feesten in aantocht volgt ook de stress om het perfecte cadeau te vinden. Sommige jaren kan je overlopen van de inspiratie. Andere jaren weet je écht niet wat te kopen. Wij hopen jou te inspireren met deze lijstjes. Deze keer is het aan de huismus.
Last van een zweetgeurtje? Probeer deze tip!
Stinkende oksels, de besten onder ons hebben er wel eens last van. Al heb je je die ochtend uitvoerig gewassen, soms komt het geurtje zelfs door je deodorant door. Dankzij deze tip geuren je oksels de hele dag fris!
Je tanden bleken met een bananenschil?
Velen onder ons dromen wel eens van parelwitte tanden. Maar door ons dieet (koffie, fruitzuren, roken,...) kunnen onze pareltjes er wat grauwer uit gaan zien. Dankzij dit trucje zou je die gele vlekjes kunnen ophelderen.
00:39
My Super Ex-Girlfriend
1 keer bekeken
Matt denkt met Jenny zijn ideale vrouw te hebben ontmoet. Wanneer ze echter te veel aandacht nodig heeft, dominant blijkt te zijn en ook nog eens snel jaloers wordt, besluit hij het uit te maken. Wat Matt niet weet, is dat Jenny eigenlijk een superheldin genaamd G-Girl is.
Perfect voor zwoele zomeravonden: Frozé
Zomerse temperaturen, een gezellig terrasje en een prachtige zonsondergang. Wat kan je nog meer wensen? Een verfrissende Frozé!
Er is en manier waarop je je kleding kan 'ontkrimpen'
Het kan iedereen eens overkomen. Zelfs na ettelijke jaren was-ervaring en het ontcijferen van de hiërogliefen op het label ,durven onze favoriete kledingstukken wel eens als poppenkleding uit de wasmachine te komen. Gelukkig is er een manier om je kledij terug te 'ontkrimpen'.
00:41
Travel Guides: Dubai
106 keer bekeken

Dubai is een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld. Maar deze moderne metropolis spreekt niet iedereen aan. Café-uitbaatster Linda en haar man, schilder Pete, zijn geschokt als ze te weten komen hoeveel er gevraagd wordt voor een hotelkamer. Bikinimodel Riah is vooral verbaasd dat Arabische vrouwen hun lichaam moeten bedekken. En kapperskoppel Craig en Stuart voelt zich niet veilig in een land waar homoseksualiteit nog steeds illegaal is.

Creatief voor Valentijn: Hartvormige Piñata
20 keer bekeken
Vergeet bloemen, chocolade, juwelen of parfum! Deze Valentijn geef jij je hartendief iets unieks cadeau. Zoals deze hartvormige piñata!

Pagina's