Blog

Slanker zonder dieet

Het badpakkenseizoen lijkt nog een eeuwigheid weg. Ook het gure lenteweer is geen echte motivatie om aan je figuur te gaan werken. Blijf dus knus in je dikke wintertrui zitten en gebruik gewoon deze 'luie' tips om slanker te lijken.

Je houding 

Een goede houding kan je er 5 - 10 kilo lichter uit doen zien. Rechte rug, schouders achteruit, borst vooruit en je ziet er meteen anders uit.

Zomers kleurtje

Hiermee willen we niet zeggen dat je onder de zonnebank moet of je huid tot leder moet bakken in de zon. Dit verhoogt niet alleen je risico op huidkanker maar doet je huid er ook sneller oud uitzien. Kies in plaats daarvan voor een spray tan of zelfbruiner. Deze geven je meteen resultaat zonder de permanente schade. Daarnaast hydrateren zulke crèmes je huid langdurig. Niets is mooier dan een gezonde, gehydrateerde huid.

Kies het juiste badpak

Sommige figuren staan prachtig met een koord bikini, andere met hoog getailleerde broekjes en bandeautops. Alles hangt af je figuur en verhoudingen. Online kan je oneindig veel tips vinden over welke bikini bij welk figuur past. Wij raden je aan gewoon eens een keer een hoop bikini's te passen. Je zal meteen merken welke stuks je figuur flatteren of net op de foute manier in de verf zetten.

Olie

Het klinkt misschien tegenstrijdig om vet te gebruiken om slanker te lijken. Zonneolie doet je niet alleen glanzen maar ook slanker lijken. Bikinimodellen gebruiken het al jaren tijdens hun shoots.

Omhoog met dat haar

Wanneer je je haar in een hoge paardenstaart draagt leg je nadruk op je nek en lijkt deze meteen ook langer en slanker.  

Steltlopen

Dat hakken je benen optisch verlengen hoeven we jullie niet uit te leggen. Het hoeven geen stiletto’s  van 15 cm hoog te zijn. Een beetje extra lengte verslankt en verbetert het postuur.

Draag donkerdere kleuren

Peervormig? Draag dan lichtere kleuren bovenaan en donkerdere kleuren onderaan. Leg dus met behulp van kleuren de nadruk op de lichaamsdelen waar je tevreden over bent. Of trek andere lichaamsdelen daar de achtergrond door ze donkerder te kleden. 

Thema: