Mind & Body

Mag je slapen met een tampon in?
Iedereen heeft al wel gehoord dat het niet gezond is om je tampon te lang te laten zitten. Dit omdat je zo je risico op de levensbedreigende bacteriële infectie, toxic shock syndrome, kan verhogen. Maar wat wil dat nu zeggen voor je nachtrust?
Zo maak je een heerlijk geurende massagebar
1 keer bekeken

Wil jij heerlijk geuren naar een vanille late? Kunnen jouw spieren wel eens een verwenbeurt gebruiken? Maak dan zelf deze eenvoudige massagebar!

Chocoladetaart als ontbijt is...goed voor je?
Af en toe zien we zo'n nieuwtje voorbij zwerven op het internet waar we helemaal vrolijk van worden. Dit is er zo eentje! Culinair directrice Liz Moskow van de Sterling Rice Group vertelde aan Food Business News dat het eten van chocoladetaart als ontbijt een serieuze food-trend wordt in 2017.
Pijnlijke maandstonden? Cannabis-tampons zouden dé oplossing kunnen zijn!
Ongesteld zijn is hel op aarde. Ja, het is fijn om te weten dat je lichaam goed werkt en je later kinderen kunt krijgen, maar moet het in hemelsnaam zoveel pijn doen?
De meest romantische zoenscènes op een rijtje
Ter ere van wereld kusdag zetten wij de meest romantische zoenscènes op een rijtje.
9 tekenen dat je in een giftige relatie zit
Heb je het gevoel dat je partner niet echt van je houdt? Dat je nooit goed genoeg voor hem/haar bent? Of maakt jullie relatie je onzeker? Dan zit je misschien in een giftige relatie!
Wat als je 24 uur aan je partner vastgeketend zat?
1 keer bekeken
Zou jij 24 uur in het constante gezelschap van je partner overleven?
Onderzoek: Dit is hoe vaak gelukkige stellen seks hebben!

Seks hebben wordt vaak gezien als iets wat zo vaak mogelijk moet, omdat je anders niet gelukkig zou zijn in je relatie. Natuurlijk is die fase dat je niet van elkaar af kunt blijven heerlijk, maar als de roze bril uiteindelijk af gaat en de werkelijkheid weer in zicht komt, kan het nog wel eens moeilijk zijn om tijd te vinden voor ‘de daad’.

5 mythes over striemen

Striemen, Striae of ‘stretch marks’. De een wordt er onzeker van. De andere is er trots op en doopt ze om tot haar ‘tijgerstrepen’. Trots of niet, bijna iedereen heeft er ergens eentje staan. Iedereen denkt alles te weten over deze kleine littekentjes. Maar vaak zijn deze weetjes niet helemaal waar.

1. Dunne mensen krijgen geen striemen

Moet je dan toch met een beha aan slapen?
Bijna iedereen heeft het wel eens moeten aanhoren: "Met je beha aan slapen is slecht voor je". Maar dat blijkt nu niet meer het geval te zijn.

Pagina's