Mijn Verhaal

welkom_rr3.jpg

Hallo!

Ik ben Karolien Verbanck, 24 lentes jong.

Ik groeide op in een groot warm gezin als middelste van 3 zussen die keurig in de rij liepen onder leiding van een grote broer. Bij het uitslaan van mijn vleugels kwam ik mijn Held tegen en zochten we ons eigen huisje in Leuven.

Ik hou van: rommelmarkten bezoeken en met een gigantische buit thuiskomen, de geur van versgebakken lekkers die zich over het hele huis verspreidt, een grote picknick met vrienden, vrolijke stofjes, Scandinavisch design en alle kleuren van de regenboog, maar dan vooral groen. En neuzekes. Ik hou enorm van neuzekes!

Ik doe niets liever dan met relatief weinig middelen en oude of goedkope materialen zelf dingen te maken.  Met een zo klein mogelijk budget en weinig moeite tot een groot en origineel resultaat komen, daar geniet ik van.

Want om tot iets moois te komen, hoef je het niet altijd ver te zoeken. 

Ik laat mijn fantasie graag de vrije loop en laat me daarbij inspireren door alles wat er gebeurt in mijn dagelijks leven.  Elke dag weer zijn er dingen die mij op nieuwe ideeën brengen om mijn interieur een persoonlijke toets te geven, oude meubelen met een likje verf of een stukje stof nieuw leven in te blazen, tweedehandskleding te pimpen, originele cadeautjes zelf te maken, afvalmateriaal een nieuwe functie te geven, te koken met een twist, …

Ik ben vorig jaar aan het Rok en Rol-verhaal begonnen met als doel mensen aan te zetten om creatief bezig te zijn. Toen het eerste seizoen bij Vitaya te zien was, begonnen mensen foto’s van hun creaties door te sturen en dat is tot op de dag van vandaag niet gestopt. Ik ben met verstomming geslagen door het talent en de hoeveelheid Rok en Rol die in Vlaanderen leeft.   Rok en Rol is gestart als ‘mijn verhaal’, maar is ondertussen ook het verhaal van Vlaanderen geworden. Daar kan ik alleen maar erg gelukkig mee zijn!

En of ik een tweede seizoen zag zitten!   

Rok en Rol is terug : van maandag tot en met donderdag om 20.35 op Vitaya!

En elke dag hier op deze blog natuurlijk. Hier vind je nog meer informatie over hoe je dingen zelf kan maken, met extra foto’s, benodigdhedenlijstjes en praktische tips, inspiratie, ideeën en verhalen … van mij én van mede-Rok en Rol’ers! 

 

Let’s keep on ROK EN ROL’N!

 

Liefs, Karolien