Masters of Sex

Masters of Sex

Op donderdagavond gaat het er stomend aan toe bij Vitaya. Dat heeft alles te maken met de gloednieuwe Amerikaanse dramareeks Masters of Sex, gebaseerd op waargebeurde feiten. Wetenschapper William Masters en zijn assistente Virginia Johnson – vertolkt door Frost/Nixon-acteur Michael Sheen en Lizzy Caplan, bekend van True Blood en New Girl – gaan in de jaren ’50 op onderzoek naar de lichamelijke reactie van mannen en vrouwen op seks. Hiervoor bestuderen en observeren ze duizenden orgasmes, met een heuse seksuele revolutie tot gevolg.

William is een briljant geleerde die maar moeilijk overweg kan met zijn eigen gevoelens. Virginia is een alleenstaande moeder die haar tijd ver vooruit is. Masters of Sex belicht hun ongewone leven en de romance die langzaamaan ontluikt.

Ondek Masters of Sex, vanaf 10 april elke donderdag om 21.00

Twitter Block Enabled: 
0
Thema: 

Meer over Masters of Sex 22 artikels

00:42
Speelt Virginia haar job kwijt?
598 keer bekeken
Langham ziet hoe Masters en Johnson stiekem het hotel verlaten na hun geheime afspraakje. Hij deelt zijn vermoedens met DePaul en veroorzaakt zo strubbelingen tussen de twee vrouwen.
00:42
Een geheime afspraak
484 keer bekeken
Masters brengt een baby ter wereld met een probleem aan de geslachtsdelen. Hij raadt de jonge ouders aan om geen verdere chirurgische stappen te ondernemen, maar heeft de grootste moeite om Nate en Francine te overtuigen.
00:37
Een nieuwe secretaresse
504 keer bekeken
William Masters gaat aan de slag in het Memorial Hospital. De voorwaarden van Betty hebben niet alleen veel weg van afpersing, zijn baas eist ook dat hij Virginia Johnson dumpt en inruilt voor een nieuwe secretaresse.
00:48
Masters of Sex terug bij Vitaya
2133 keer bekeken
Dokter William Masters' onderzoek naar de lichamelijke reacties van mannen en vrouwen op seks is uitgedraaid op een sisser. Hij ondergaat nog steeds de gevolgen van zijn rampzalige presentatie over de resultaten van zijn studie.
We openen de deur
1006 keer bekeken
Masters presenteert zijn studie.
"Het zet de juiste toon"
406 keer bekeken
Viginia wenst Bill en Libby succes met de baby en de presentatie.
Zijn ze verliefd geworden?
557 keer bekeken
Libby is nieuwsgierig naar één bepaald koppel in de studie.
Een ring om haar vinger
218 keer bekeken
Ethan laat de ex van Virginia weten dat hij haar een aanzoek wil doen.