Films & Series

Home and Away komt terug!
Home and Away ging er de afgelopen maanden even tussenuit voor een zomerstop. Maar binnenkort keren onze favoriete inwoners van Summer Bay terug naar het scherm!
00:38
The House Sitter
1 keer bekeken
Rebecca past op het huis van de familie Lawrence terwijl ze op vakantie zijn. Het gezin keert vroeger terug van vakantie en Rebecca wordt uitgenodigd om te blijven. Voor het gezin komt ze als een geschenk uit de hemel, maar al snel ontdekken ze dat Rebecca niet zo onschuldig is als ze lijkt.
00:36
What to Expect when You're Expecting
1 keer bekeken
Het leven van tv-fitnessgoeroe Jules en haar 'Dancing with the Stars'-partner staat op zijn kop wanneer bekend raakt dat ze zwanger is. Wendy is gek op baby's en brengt net haar eerste babyboekje uit wanneer ze zelf zwanger blijkt te zijn en ze voor heel wat verrassingen komt te staan.
00:40
Le Divorce
1 keer bekeken
De pas afgestudeerde Isabel Walker uit Californië besluit om haar zwangere zus Roxeanne, die in Parijs woont, op te zoeken. Een uitgelaten weerzien wordt het echter niet, want Roxy is net in de steek gelaten door haar man Charles-Henri Persand en een scheiding lijkt onvermijdelijk.
00:37
The Calling
1 keer bekeken
Rechercheur Hazel Micallef leidt een doodgewoon leven in het slaperige stadje Fort Dundas, tot het gruwelijk verminkte lichaam van een bejaarde vrouw wordt aangetroffen. Hazel neemt de leiding van het onderzoek op zich en gaat met haar team op zoek naar de dader.
00:46
The Other Wife
1 keer bekeken
Kate is er kapot van wanneer ze ontdekt dat haar man Billy een dubbelleven leidt. Billy is namelijk ook getrouwd met de veel jongere Deb en ze verwachten een kind samen. Wanneer Kate Billy dood aantreft in huis blijkt dat hij nog meer geheimen verborgen hield.
00:38
Kiss The Girls
1 keer bekeken
Alex Cross, politie-inspecteur en doctor in de psychologie in Washington, verneemt dat zijn nicht, die rechten studeert in Noord-Carolina, is verdwenen. Hij haast zich naar Durham om er aan de zoekacties deel te nemen. Ver buiten zijn gezagsgebied en tot grote wrevel van de plaatselijke speurders begint hij zijn eigen onderzoek.
00:39
Mickey Blue Eyes
1 keer bekeken
Wanneer de Engelse veilingmeester Michael Felgate zijn vriendin Gina ten huwelijk vraagt, wijst ze hem tot zijn grote verbazing af. Later vertelt Gina hem dat ze hem wil beschermen tegen haar vader Frank en de rest van de familie, die allemaal in het maffiamilieu zitten.
00:40
Flicka 2
1 keer bekeken
Het leven van tiener Carrie wordt overhoop gegooid als ze moet verhuizen naar het platteland van Wyoming. Daar, in een klein afgelegen plaatsje, staat de paardenranch van haar vader bij wie ze met tegenzin gaat wonen. Stadsmeisje Carrie voelt zich helemaal niet thuis in haar nieuwe omgeving totdat ze Flicka ontmoet.
00:38
Big Miracle
1 keer bekeken
Oktober 1988, Barrow, in het noorden van Alaska. Drie grijze walvissen zitten vast in het zee-ijs. Ze kunnen nauwelijks ademhalen en riskeren te verdrinken. Journalist Adam Carlson maakt er een tv-reportage over, met de bedoeling het lot van de beesten onder de aandacht te brengen.

Pagina's