Fashion

Deze kledingstukken koopt je best te groot of nét te klein
Kleding kopen is niet altijd even makkelijk. De juiste maat vinden kan een uitdaging zijn, zeker omdat je wil dat jouw kledingstukken zo lang mogelijk mee gaan. Daarom kun je sommige dingen beter iets te groot of juist te klein kopen. Wij maakten een overzichtje.
Dit ondergoed vinden mannen het meest sexy bij vrouwen

Interessant om te weten: wat voor ondergoed vinden mannen het meest sexy? We hebben allemaal wel een idee van wat mannen sexy vinden. Wat blijkt? We zitten er volledig naast!

Bron artikel 

00:37
Louboutin: Top of the Heels
155 keer bekeken
Christian Louboutin geraakte wereldwijd bekend met zijn schoenen met rode zolen. De documentairemakers volgen de man van Parijs tot Milaan, van Londen tot New York terwijl hij de schoenen maakt, zijn shows voorbereidt, een tentoonstelling opent en een boek voorstelt.
Mannen proberen zich in bikini's en badpakken te wurmen
170 keer bekeken
Het is warm, zwoel en zonnig. Dat kan alleen maar betekenen dat het bikiniseizoen begonnen is. Mannen trekken hun favoriete zwembroek aan en vrouwen proberen zich in de meest oncomfortabele stukjes stof te wurmen. Zouden mannen beseffen hoeveel tijd en moeite vrouwen steken in het 'bikini ready' worden? Na het passen van vrouwelijke badmode kregen deze mannen alvast ongeveer een idee.
Vuile juwelen? Met dit mengseltje krijg je ze moeiteloos proper!
Je favoriete juwelen hebben het zwaar te verduren. Door al dat zweet en die bacteriën kunnen ze er al snel smerig uit gaan zien. Je kan ze professioneel laten reinigen. Maar dit kan snel aanzienlijk wat gaan kosten. Wij tonen je vandaag hoe je die zwarte aanslag makkelijk zelf wegpoetst.
00:37
Designer Darlings
488 keer bekeken
Mama Stacey wil dat haar jongens niets tekortkomen en laat het geld rollen wanneer ze voor hen gaat shoppen. Ondertussen pakken eigenaars en multimiljonairs Jesse en Bubblee Bassi hun koffers om hun intrek te nemen in een nieuw optrekje.
Wat zegt je ondergoed over jouw persoonlijkheid?
800 keer bekeken
String, boxer of huidkleurig omabroekje? Je ondergoed zegt meer over je dan je denkt! Wat verklapt jou lingerie over jouw persoonlijkheid?
8x bizarre beha’s
Een beha draag je in eerste instantie natuurlijk om je borsten te ondersteunen. Maar de beha is tegenwoordig ook een fashionitem. Echter, sommige dames schieten een beetje door en willen 'm multifunctioneel maken...
Verliest jouw trui haartjes en pluisjes? Probeer dit eens!
De furry sweaters zijn niet te missen dit seizoen. Vooral omdat sommige varianten hun sporen nogal nalaten. Op de bank kun je precies zien waar jij hebt gezeten en ook op andere plekken vind je ‘haartjes’ terug.
00:37
NIEUW: This Old Thing
187 keer bekeken
In Bristol maakt Dawn kennis met Chevonne, die steevast shopt in de grote winkelstraten van de stad. Toch is Chevonne het beu om steeds dezelfde stukken te kopen als de grote massa.

Pagina's