DIY

Zelf regenboog bagels maken
1 keer bekeken
Op Pinterest staat het vol met indrukwekkende baksels. Zo zagen we de afgelopen maanden enorm veel regenboog bagels voorbij komen. Hoe makkelijk is het om deze te maken? Dat ontdek je in deze video!
Eindelijk! Een Valentijnscake die niet cliché is
94 keer bekeken

Niet zo’n fan van alle hartjessnoepjes -taarten, -kaartjes en andere cadeautjes met Valentijnsdag? Dan kun je bovenstaande video van Yolanda van How To Cake It vast waarderen.

Zij ging voor een minder cliché aanpak en maakte speciaal voor de V-day haters een taart in de vorm van een mensenhart. De taart lijkt verschrikkelijk echt, maar smaakt naar red velvet met chocola en vruchtenjam.

Vegetarische hondenkoekjes
Gaat jouw pup ook meedoen aan 40 dagen zonder vlees? Dan is dit vegetarische hondenkoekje vast iets om uit te testen!
Zo smaakt jouw thee nooit meer bitter!
Soms kan het gebeuren dat jouw kopje groene of witte thee een naar, bitter smaakje krijgt. Dat is niet omdat de thee te sterk is, maar om een andere reden...
Geen ijsmachine? Zo maak je roomijs in een plastic zak
956 keer bekeken
Deze tutorial laat zien hoe je super makkelijk ijs kunt maken met een paar huishoudelijke ingrediënten. Het enige wat je nodig hebt is:
De makkelijkste karamelsaus ooit!
En je hebt er maar één ingrediënt voor nodig!
Ultiem genieten: Chocolademelk van kokosmelk
Het ideale seizoen voor warme chocolademelk is aangebroken. Maar ook de classic hot cocoa kan soms een update gebruiken en dit is daarvoor het ideale recept. Je hebt er iets meer ingrediënten én tijd voor nodig dan de bekende versie, maar geloof ons: het is het waard!
Geen tijd om te winkelen? Probeer deze sausloze pasta!
Sommige dagen zijn zo druk dat de verleiding om het avondeten over te slaan en met een zak chips in de zetel te kruipen groot is. Probeer daarom eens deze sausloze pasta, gemaakt met alles wat je nog in huis hebt.
6 originele alternatieven voor een bruidstaart
Als we de afgelopen maand iets van jullie geleerd hebben is dat niet iedereen van hetzelfde soort huwelijk droomt. Zo vinden sommige toekomstige bruidjes een bruidstaart te 'doorsnee' en willen ze liever iets origineels op tafel. Wij zetten een paar van die alternatieven voor jou op een rijtje.
De vreemdste bruidstaart toppers
Je wil natuurlijk je eigen toets aan je bruidstaart geven. De taart moet immers jullie persoonlijkheid als koppel uitstralen. Sommige koppels gaan daar wel heel ver in.

Pagina's