Dinsdag: Film

Dinsdag: Film

Metriweb Tag: 
Feature_Film
Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Dinsdag: Film 166 artikels

00:42
Shall we Dance
1 keer bekeken

John Clark is een succesvolle advocaat met een leuk gezin, maar toch heeft hij het gevoel dat hij iets mist in zijn leven. Hij is geïntrigeerd door Paulina, een mooie vrouw die hij vaak door het raam van een dansschool ziet staren terwijl hij naar huis wandelt. John besluit er stiekem danslessen te gaan volgen in de hoop Paulina te ontmoeten. Dat lijkt aanvankelijk een slechte zet; John heeft niet Paulina als lerares.

00:37
The Switch
3 keer bekeken
Kassie en haar beste vriend Wally zijn allebei verstokte vrijgezellen. Op een dag besluit Kassie dat ze lang genoeg heeft gewacht op de juiste man om een gezin mee te stichten.
00:37
Monte Carlo
146 keer bekeken
Na het behalen van hun middelbareschooldiploma besluiten Grace en haar beste vriendin Emma hun droomreis naar Parijs te maken. Ze worden op hun trip helaas vergezeld door Meg, de bekrompen stiefzus van Grace. Aangekomen in Parijs ontvlucht het drietal de suffe tour met bezienswaardigheden door even onder te duiken in de lobby van een vijfsterrenhotel.
00:22
One Starry Christmas
106 keer bekeken
Assistent-professor in de astronomie en kerstliefhebster Holly kan het niet geloven dat haar vriend Adam een zakenreis heeft gepland tijdens de feestdagen.
00:32
The Christmas Ornament
94 keer bekeken
Kathy verloor onlangs haar man en is helemaal niet klaar voor de feeststemming van de eindejaarsperiode. Dat verandert wanneer ze Tim ontmoet, een landbouwer die kerstbomen verkoopt.
00:32
Christmas in Palm Springs
44 keer bekeken
Joe en Jessica waren ooit een gelukkig getrouwd koppel, maar dat ligt al een tijdje achter hen. Hun twee kinderen Zoey en Dylan vinden dit jammer en doen er alles aan om hun ouders tijdens de kerstperiode weer bij elkaar te brengen.
00:32
The Real St. Nick
73 keer bekeken
Een mooie psychiater wordt gered door een man die, nadat hij zijn hoofd stootte op een steen, denkt dat hij de Kerstman is. Terwijl zij hem verzorgt in het ziekenhuis, zorgt hij voor de kerstsfeer.
00:37
Zot van A.
99 keer bekeken
Voor de kinderen is de grote dag aangebroken: de dag waarop Sinterklaas hen overlaadt met lekkers en cadeautjes. Ook voor Annette belooft het een drukke dag te worden, want zij is druk bezig met de voorbereidingen van De Grote Sinterklaasshow.