De Make-Under

De Make-Under

Naast Eline als nieuwe presentatrice, wordt ook het programma dit seizoen in een nieuw kleedje gestoken. Zo dompelt Eline zich eerst onder in de leefwereld van de kandidaten, omdat ze in De Make-Under een persoonlijke aanpak wil hanteren. Nieuw is dan ook dat Eline de dames thuis gaat opzoeken en daar samen met hen gaat graven tussen hun outfits, make-up en andere beautyspullen.

Ze maakt ook kennis met familie en vrienden en komt onderweg te weten waarom deze dames zo graag een Make-Under willen of nodig hebben. Na een uitgebreide kennismaking bij hen thuis, ontvangt ze de kandidaten in De Make-Understudio. Daar wordt ze bijgestaan door haar professioneel Make-Underteam: visagiste Giusi Sciarratta en kapper Steven St Clayr zijn opnieuw van de partij, styliste Sarra Feriani vervoegt het team als nieuwkomer.

Dit seizoen zal het stylingteam meer dan ooit inspelen op tips & tricks op maat van de kandidaat, zodat ze ook na het programma hun Make-Under kunnen toepassen. Eline neemt de dames dit seizoen ook mee naar de gekende Make-Under spiegel, waar ze hen vraagt om al hun make-up en juwelen af te nemen. Hierna worden zo door het Make-Underteam getransformeerd in natuurlijke schoonheden met klasse.

Ondertussen ontvangt Eline familie en vrienden van de dames. Hoe hopen zij hun geliefde te zien? Iedereen wacht gespannen op het moment dat de kandidate haar nieuwe look onthult. Maar nog belangrijker is: hoe vindt de dame in kwestie haar nieuwe look?

Less is more, daar draait het om in De Make-Under. Ook voor onze Make-Understudio zijn we op zoek gegaan naar een locatie die klasse uitstraalt en zonder tierlantijntjes. Dat hebben we gevonden in 7Senses in Zandhoven, een eventlocatie met verschillende ruimtes in minimalistische stijl. Dankzij de witte, strakke setting gaat de aandacht volledig naar onze kandidaten. En op het prachtige podium mét catwalk schitteren onze dames als nooit tevoren.

Zijn Eline en haar Make- Underteam geslaagd in hun missie? Vanaf 12 maart 2014 kan je elke woensdagavond bij Vitaya terecht om het verhaal te ontdekken van verschillende dames die ontdaan worden van hun extreme look. Vergeet de make-over. Het is tijd voor De Make-Under.

Metriweb Tag: 
demakeunder
Twitter Block Enabled: 
1
Thema: 

Meer over De Make-Under 177 artikels

00:36
Faye & Amy
282 keer bekeken
Faye is 25 en heeft op die jonge leeftijd al heel wat plastische ingrepen laten uitvoeren. Van natuurlijke schoonheid is dan ook nog maar weinig te merken. Haar uiterlijk is voor Faye een echte obsessie, maar dat was niet altijd het geval.
00:48
Michelle & Shallie
328 keer bekeken
Heidi Van Tielen opent de deuren van de loft voor Michelle. Dit 19-jarig feestbeest houdt ervan om zich opvallend te kleden en verstopt zich graag achter een dikke laag make-up, een zonnebankkleurtje, valse nagels, haarextensies en valse borsten.
04:16
Zijn de jurkjes van Sharon er langer op geworden?
813 keer bekeken
Korte kleedjes, witblond haar en opvallende make-up. Heeft Sharon haar favoriete items in kunnen ruilen voor een meer klassevolle look?
03:58
Jeannine onderging een totale metamorfose
606 keer bekeken
Jeannine liet haar SM-winkeltje achter zich en besloot verder te gaan met haar make-under dan iemand ooit had durven denken.
04:36
De Make-Under had ook effect op de relatie van Vicky en Kevin
661 keer bekeken
Vicky ruilde haar fluo kledij in voor stijlvolle en modernere stukken. Niet alleen haar uiterlijk maar ook haar persoonlijkheid onderging een metamorfose.
04:46
Natasja draagt nu de broek in huis
597 keer bekeken
Voor Natasja konden kleedjes niet kort genoeg zijn. Hoe meer bloot, hoe beter. Heeft ze na haar make-under deze korte jurkjes achterwege kunnen laten?
00:40
Heeft Eline deze dames kunnen overtuigen?
518 keer bekeken
In deze laatste aflevering gaat Eline De Munck opnieuw langs bij enkele kandidaten, twee maanden na hun Make-Under.
02:52
De vrienden en familie van Emilia kunnen hun ogen niet geloven
600 keer bekeken
De ouders van Emilia zijn enorm gelukkig met haar make-under. Zij zien hun dochter nu eindelijk zoals ze écht is. Maar is Emilia wel even gelukkig met haar nieuwe look?