Culinair

DIY: Van Pringles-bus tot stoomoven

Men neme een lege Pringles-bus en een satéprikker, en hup: je hebt in een mum van tijd een geïmproviseerd mini-oventje. Ideaal om op een hete zomerdag op de camping worstjes in te garen!

5 keer creatief met rijstwafels
Zonder iets op, behoren rijstwafels tot de meest saaie snacks op de planeet. Maar met een beetje inspiratie maak je van deze, gezonde en dieetvriendelijke, crackers een heerlijk tussendoortje. Wij onthullen in dit artikel onze 5 favorieten.
Koreaanse vrouw weegt 48 kg en eet dagelijks voor 100
We stellen je graag voor aan Tae Ryun Huh, een vrouw die slechts 48 kg weegt maar alles, en dan ook echt alles, kan eten. Dagelijks werkt Tae gerechten naar binnen die met gemak 100 mensen zouden kunnen voeden.
Browniepizzataart met kokosslagroom en fruit
Lisa Steltenpool heeft een eigen kookboek uitgebracht, vol met veganistische recepten. En laat dat ons nou enorm aanspreken!
00:34
Bake my Day
170 keer bekeken
Wie moet de Bake my day keuken verlaten?
3 tips om pannenkoeken gezonder te maken
Tegenwoordig zijn we allemaal druk bezig met gezond zijn. Ja, af en toe zijn we er zelfs een beetje geobsedeerd door. Maar genieten moet! En wat is meer genieten dan een pannenkoek als dessert? Daarom hebben wij enkele tips om pannenkoeken iets gezonder te maken.
Cheesecake in de microgolf
Zin in een snelle zoete zonde? Deze cheesecake heb je in een paar minuten voor je neus staan. Het duurt bijna langer om hem op te eten dan te maken, dus waar wacht je nog op?
'Heerlijk Stoomkoken' van Pascale Naessens
Stoomovens zijn in opmars. Koken met een stoomoven is echter heel specifiek. Om tegemoet te komen aan de grote vraag heeft Pascale Naessens 60 recepten uit haar boeken omgevormd voor een bereiding in zo’n stoomoven.
Gezonde chocolademousse? Say what?!
Gezonde chocolademousse? Geloof het of niet, het bestaat! En wij zijn natuurlijk zo lief om het recept van dit wonderlijke dessert met jou te delen.
Ontbijt zoals een model
Nog in pyjama zitten en al beginnen werken aan een betere en nieuwe ik? Klinkt vermoeiend, maar eigenlijk is het heel simpel. Start de dag met een ontbijt waardig voor een model. Nee, daarmee bedoelen we niet een haastige tas koffie en een snelle sigaret. Hoe dan wel? Met havermout. Dat heeft meer voordelen dan je denkt, want het is natuurlijk niet voor niets dat veel modellen elke morgen havermout eten.

Pagina's