Culinair

Hemels ontbijten: crème brûlée wentelteefjes
Een gewoon wentelteefje op tafel zetten kunnen we allemaal wel, maar deze crème brûlée wentelteefjes zijn pas echt iets om mee te pronken. En eigenlijk zijn ze helemaal niet zo moeilijk om te maken!
Chocolade porno
We verontschuldigen ons alvast, want na het zien van dit alles gaat je dieet er gegarandeerd aan. Haal je geheime chocoladevoorraad al maar boven!
Gezonde kip fajita’s
Mexicaans eten wordt in België steeds populairder. En terecht, het is een makkelijke, snelle en lekkere keuken. Maar… het is niet altijd even gezond. Met een paar aanpassingen kan je het wel gezonder maken!
Is er dan iets dat een wafelijzer niet kan?
We hebben het allemaal ergens vanachter in de kast staan: een wafelijzer. Meestal ben je één keer per jaar wel eens optimistisch en haal je het boven om wafeltjes te bakken. En uiteindelijk besluit je, na een hoop rommel in de keuken gemaakt te hebben, om in het vervolg gewoon wafeltjes te kopen. Wij begrijpen dat. Gelukkig zijn er nog andere leuke dingen die je kan doen met een wafelijzer!
DIY: Van Pringles-bus tot stoomoven

Men neme een lege Pringles-bus en een satéprikker, en hup: je hebt in een mum van tijd een geïmproviseerd mini-oventje. Ideaal om op een hete zomerdag op de camping worstjes in te garen!

5 keer creatief met rijstwafels
Zonder iets op, behoren rijstwafels tot de meest saaie snacks op de planeet. Maar met een beetje inspiratie maak je van deze, gezonde en dieetvriendelijke, crackers een heerlijk tussendoortje. Wij onthullen in dit artikel onze 5 favorieten.
Koreaanse vrouw weegt 48 kg en eet dagelijks voor 100
We stellen je graag voor aan Tae Ryun Huh, een vrouw die slechts 48 kg weegt maar alles, en dan ook echt alles, kan eten. Dagelijks werkt Tae gerechten naar binnen die met gemak 100 mensen zouden kunnen voeden.
Browniepizzataart met kokosslagroom en fruit
Lisa Steltenpool heeft een eigen kookboek uitgebracht, vol met veganistische recepten. En laat dat ons nou enorm aanspreken!
00:34
Bake my Day
189 keer bekeken
Wie moet de Bake my day keuken verlaten?
3 tips om pannenkoeken gezonder te maken
Tegenwoordig zijn we allemaal druk bezig met gezond zijn. Ja, af en toe zijn we er zelfs een beetje geobsedeerd door. Maar genieten moet! En wat is meer genieten dan een pannenkoek als dessert? Daarom hebben wij enkele tips om pannenkoeken iets gezonder te maken.

Pagina's