Bruidsmaand

In oktober kunnen vrouwen wegdromen bij feeërieke bruidsjurken, onvergetelijke trouwpartijen, rijk gevulde feestbuffetten en vooral… een stevige dosis liefde. Tijdens de Bruidsmaand zoeken toekomstige bruidjes in De Jurk naar het perfecte trouwkleed, schuimt Four Weddings in een nieuw seizoen de meest uiteenlopende trouwpartijen af en volgt Don’t Tell The Bride de stressvolle periode tijdens de voorbereidingen van deze belangrijke dag. Daarnaast staan er tal van sprookjesachtige bruidsfilms en –documentaires op het programma.

Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Bruidsmaand 50 artikels

5 trendy themahuwelijken
Themahuwelijken lijken steeds hipper te worden. Wij zetten de 5 meest populaire thema's voor jou op een rijtje.
Zou jij wit dragen op het huwelijk van een ander?
Het is een heel controversieel onderwerp: een witte outfit dragen op het huwelijk van een ander. Sommige vinden het ongepast, anderen zien er geen probleem in. Wat vind jij?
Hoeveel zouden de Game of Thrones huwelijken in het echte leven gekost hebben?
Geef toe, je hebt ooit in je leven al eens nagedacht over hoe je huwelijk er uit zou zien. De plaats, het menu, de muziek en vergeet de bruidegom niet. Maar niemand droomt over huwelijke zoals schrijver George R.R. Martin, de schrijver van de Game of Thrones boeken. Wij vroegen ons af hoeveel die prachtige bruiloften in het echte leven zouden kosten.
7 signalen dat hij je binnenkort ten huwelijk gaat vragen
Je zit al een tijdje in een relatie en begint je stilaan toch af te vragen of hij je ooit ten huwelijk zal vragen. Dit zijn enkele signalen die in de richting wijzen van een aanzoek.
Hoe lang moet een verloving volgens jou duren?
Sommige koppels lijken de verloving wel over te slaan. Terwijl anderen maar niet tot trouwen lijken te komen. Hoe lang zou de ideale verloving volgens jou moeten duren?
Een huwelijk plannen in 10 makkelijke stappen
94 keer bekeken
Lijkt het plannen van een huwelijk je stresserend en moeilijk? Het kan allemaal in 10 'eenvoudige' stappen.
6 originele alternatieven voor een bruidstaart
Als we de afgelopen maand iets van jullie geleerd hebben is dat niet iedereen van hetzelfde soort huwelijk droomt. Zo vinden sommige toekomstige bruidjes een bruidstaart te 'doorsnee' en willen ze liever iets origineels op tafel. Wij zetten een paar van die alternatieven voor jou op een rijtje.
00:22
The Princess Diaries 2: Royal Engagement
40 keer bekeken
Prinses Mia Thermopolis heeft net haar 21ste verjaardag gevierd. Ze wordt in een snel tempo opgeleid om haar grootmoeder Clarisse Renaldi op te volgen als koningin van Genovia.