Boxy & Boxy

Boxy & Boxy

Gepassioneerd door lekker eten, rad van tong en een tikkeltje excentriek: dat zijn de Boxy-broers. Met hun passage in Mijn Pop-uprestaurant werd de culinaire tweeling een begrip in Vlaanderen. “Geef die broers een eigen tv-programma”, klonk het op de sociale media. Een verzoek waar Vitaya graag gehoor aan geeft. Binnenkort stappen de Boxy’s er een hele nieuwe wereld binnen. Een voor hen totaal onbekende wereld...

In Boxy & Boxy maken de voormalige sterrenchefs kennis met verschillende bekende Vlamingen en volgen ze een volledige dag in hun spoor. De Boxy’s leren Hilde De Baerdemaeker, Guga Baúl, Valerie De Booser, Herman Brusselmans, Annemie Turtelboom, Annelies Törös en ex-K3’tjes Karen, Kristel en Josje beter kennen en ontdekken hoe hun dag eruitziet. Heel eerlijk, onomwonden en op hun eigen gekende manier vuren de broers elke vraag af die in hen opkomt. Tussendoor laten ze hun humoristische licht schijnen over hun belevenissen.

In ruil voor hun spervuur aan vragen serveren de broers hun gasten een origineel menu. Waar de bekende Vlamingen ook moeten optreden, acteren of aanwezig zijn, de culinaire broers zorgen in hun mobiele keuken telkens voor een diner à la tête du client. In de coulissen, in het Vlaams Parlement, op de boekenbeurs, in de fitness, op de set, in een loge, op de werkvloer of gewoon thuis: overal halen de Boxy’s de kookpotten boven.

Een flamboyant en onafscheidelijk duo. Eigenzinnige sterrenchefs in het spoor van een bekende Vlaming. Straffe gerechten, straffe gasten, straffe kost. Dat zijn de ingrediënten van Boxy & Boxy.

 

Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Boxy & Boxy 55 artikels

01:01
De Boxy's leren 'Catwalken'
2 keer bekeken
Krijgt Annelies de heupen van de Boxy broertjes los?
01:58
Sint-Jacobsvrucht Met Worteldriekleur
7 keer bekeken

 

 

Voor 4 personen heb je nodig:

  • 8 mooie sint-jacobsvruchten (zonder koraal)
  • 1 oranje, 1 paarse en 2 gele wortels
  • 1 stronk rood witloof (dat is dus roodloof)
  • 20 capucineblaadjes (zo heet Oost-Indische kers in het Frans)
  • gerookt grof zeezout

Hier komt een vinaigrette bij.

02:03
Rundshaas Met Buikspek En Thaise Kruiden
2 keer bekeken
Heel belangrijk: bedenk tijdig dat je dit wil eten want met het buikspek moet je de dag voordien al aan de slag. En zoals gezegd kan je dit evengoed als lunch eten.
00:56
"Een beetje zoals een beestenmarkt"
8 keer bekeken
Na de 'Belgische preselectie' trekt Annelies naar Las Vegas voor de Miss Universe verkiezing.
01:34
Zo krijg je het strakke kontje van een échte 'Miss Belgium'
4 keer bekeken
"Wie schoon wil zijn, moet pijn lijden" zeggen ze wel eens. En met de Boxy's als personal trainer zal het er niet minder vermoeiend op worden.
01:35
"We hebben zelfs niet kunnen zien of het vlees mals was"
6 keer bekeken
Deze soort keuring lijken de Boxy broers wel te kunnen appreciëren .
Beauty Smoothies
Ook altijd lekker en bovendien gezond, zowel bij het ontbijt als tijdens de dag, als je een opkikkertje kan gebruiken, zijn smoothies. Twee ideetjes.