Video: De 4 borstvormen
De 4 borstvormen
Uw video is aan het laden...

Welke vorm borst heb jij?

1992 keer bekeken

Ongeveer 80 % van de vrouwen draagt een beha in de foute maat. Niet alleen dat, je kan ook nog eens het foute model voor jouw borstvorm dragen. Wij kregen een bijscholing van Hunkemöller.

close up kanten onderbroek

Aan de hand van een representatief onderzoek, dat van start is gegaan in juni 2012, heeft Hunkemöller onder 1100 vrouwen geanalyseerd. Hieruit bleek dat er 27 borst types bestaan. Hunkemöller heeft vier behavormen ontwikkeld die deze 27 types tot hun recht laten komen.

close up beha

Wij gingen even langs bij Hunkemöller om hier meer over te weten te komen.

De vier behavormen die Hunkemöller ons voorstelde waren de Balcony, Full cup, Plunge en de Demi. Elke vorm met zijn eigen kenmerken. Zo verschillen de beha's bijvoorbeeld in vorm van beugel, vorm van cup, etc. 

4 vormen

Wil je zelf ontdekken wat voor vorm je hebt? Dat kan hier. Door enkele eenvoudige vragen te beantwoorden kom je in drie stappen te weten welke soort beha's je voortaan moet kopen. 

Ook al draag je de juiste maat, kan het nog steeds zijn dat je de foute soort beha draagt voor je borsten. Neem dus zeker eens een kijkje. Want de juiste beha staat niet alleen mooi, maar werkt ook nog eens afslankend.

Thema: