Blog

Blog: Gezondheid

5 mythes over striemen

Striemen, Striae of ‘stretch marks’. De een wordt er onzeker van. De andere is er trots op en doopt ze om tot haar ‘tijgerstrepen’. Trots of niet, bijna iedereen heeft er ergens eentje staan. Iedereen denkt alles te weten over deze kleine littekentjes. Maar vaak zijn deze weetjes niet helemaal waar.

1. Dunne mensen krijgen geen striemen

Moet je dan toch met een beha aan slapen?
Bijna iedereen heeft het wel eens moeten aanhoren: "Met je beha aan slapen is slecht voor je". Maar dat blijkt nu niet meer het geval te zijn.
Ben jij een giftig persoon?
Ze zeggen altijd dat je de giftige personen uit je leven moet schrappen. Maar wat als je zelf een giftige persoonlijkheid hebt? Achterhaal aan de hand van de vragen hieronder of jij een giftig persoon bent.
Hoofdpijn? Misschien is je beha de oorzaak!
Te veel koffie, te weinig koffie, hormonen of nood aan een bril. Veel factoren kunnen aan de oorzaak van knallende hoofdpijn liggen. Maar wist je dat je mooie lingerie ook de boosdoener kan zijn?
Welke van deze zeven soorten borsten heb jij?
Dat het ene paar borsten is het andere niet is, weten we natuurlijk allemaal. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten? Maar wist je dat je ze kunt onderverdelen in 7 types? Ben je nu ook zo benieuwd onder welke type jouw borsten vallen?
Dit vinden mannen lekker in bed
227 keer bekeken
Elke man is anders. Maar blijkbaar lijken mannen vaak hetzelfde lekker te vinden in bed. Ontdek hier wat hun hartje sneller doet slaan.
6 signalen dat hij niet de juiste man is
152 keer bekeken
Je denkt een leuke partner gevonden te hebben. Na een paar dates lijkt het enorm te klikken. Maar toch ben je niet helemaal zeker. Overloop dan eens deze zes rode vlaggen die je kunnen vertellen of hij/zij wel de juiste persoon is voor jou.
Deze koppels deden een leugendetectortest vlak voor hun huwelijk
56 keer bekeken
De periode vlak voor een huwelijk kan enorm stresserend zijn voor een koppel. Deze koppels deden er nog nét een schepje bovenop door een leugendetectortest te ondergaan.

Pagina's