Blog

Blog: Culinair

Vegetarische hondenkoekjes
Gaat jouw pup ook meedoen aan 40 dagen zonder vlees? Dan is dit vegetarische hondenkoekje vast iets om uit te testen!
Zo smaakt jouw thee nooit meer bitter!
Soms kan het gebeuren dat jouw kopje groene of witte thee een naar, bitter smaakje krijgt. Dat is niet omdat de thee te sterk is, maar om een andere reden...
De makkelijkste karamelsaus ooit!
En je hebt er maar één ingrediënt voor nodig!
Ultiem genieten: Chocolademelk van kokosmelk
Het ideale seizoen voor warme chocolademelk is aangebroken. Maar ook de classic hot cocoa kan soms een update gebruiken en dit is daarvoor het ideale recept. Je hebt er iets meer ingrediënten én tijd voor nodig dan de bekende versie, maar geloof ons: het is het waard!
Geen tijd om te winkelen? Probeer deze sausloze pasta!
Sommige dagen zijn zo druk dat de verleiding om het avondeten over te slaan en met een zak chips in de zetel te kruipen groot is. Probeer daarom eens deze sausloze pasta, gemaakt met alles wat je nog in huis hebt.
Gezonde kip fajita’s
Mexicaans eten wordt in België steeds populairder. En terecht, het is een makkelijke, snelle en lekkere keuken. Maar… het is niet altijd even gezond. Met een paar aanpassingen kan je het wel gezonder maken!
Is er dan iets dat een wafelijzer niet kan?
We hebben het allemaal ergens vanachter in de kast staan: een wafelijzer. Meestal ben je één keer per jaar wel eens optimistisch en haal je het boven om wafeltjes te bakken. En uiteindelijk besluit je, na een hoop rommel in de keuken gemaakt te hebben, om in het vervolg gewoon wafeltjes te kopen. Wij begrijpen dat. Gelukkig zijn er nog andere leuke dingen die je kan doen met een wafelijzer!
Ijsjes als ontbijt?
De zomer lijkt er eindelijk door te komen en dat betekent maar één ding: ijsjes, ijsjes en nog eens ijsjes naar binnen werken! En om je helemaal blij te maken: vanaf nu mag je zelfs ijsjes eten voor je ontbijt. Je maakt deze ijsjes gewoon 's avonds en je hebt 's morgens een guilt free en snel ontbijt. Nog een kleine handigheid: het is helemaal niet moeilijk.