Blog

Blog: beauty

Dit is de beste pony voor jouw gezichtsvorm
Iedere vrouw twijfelt wel eens over het knippen van een pony. Maar al te vaak is het resultaat achteraf teleurstellend. Dit komt waarschijnlijk omdat je niet de juiste pony voor jouw gezicht hebt gekozen. Ontdek hier welke pony bij jouw past.
Wat doet slapen met make-up met je gezicht?
Dat slapen met make-up aan niet helemaal goed is voor je gezicht (en kussensloop) wisten we al. Maar welke producten nu precies wat voor schade aanbrengen lees je hier.
Werkt deze make-up hack écht?
Ongelooflijk slecht in het aanbrengen van make-up? Dan moet je deze tip eens uitproberen!
Grijze haren verven met aardappelschillen?!
286 keer bekeken
Knollen en wortels worden wel vaker gebruikt om hun pigment. Maar dat je je grijze haren kan doen verdwijnen met aardappelschillen, dat is toch nieuws voor ons!
Kus die droge lippen vaarwel!
De frissere temperaturen gaan gepaard met droge lucht. Dit kan ervoor zorgen dat niet alleen je huid maar ook je lippen gaan uitdrogen. Met deze tips zijn jouw lippen de hele winter lang onweerstaanbaar!
DIY: Zo maak je jouw eigen chocolade lippenbalsem
Het liefst van al zouden wij de hele dag door chocolade eten. Dat zorgt al eens voor vreemde blikken van onze collega's. Met een chocolade lippenbalsem proef je de hele dag door chocolade zonder onnodige schuldgevoelens. Wij leggen je uit hoe je die lippenbalsem makkelijk zelf maakt.
Puistje? De remedie ligt op je bureau!
De ultieme remedie tegen een puistje ligt hoogstwaarschijnlijk ergens in je 'rommellade'.
Beauty Secret: Multi-Masking, wat is dat?
Je brengt gezichtsmaskers al je hele leven fout aan! Leer hier hoe het wel moet.

Pagina's