Blog

Babypruiken en puppy botox

Kale baby’s en rimpelige honden lijken niet meteen de meest dringende problemen. Maar sommige baasjes en ouders streven echt naar perfectie en willen daarvoor ver gaan.

Facelift voor honden

Blijkbaar is het voor sommige baasjes te beschamend om een hond met kraaienpootjes over straat te wandelen. Het beest zijn oren moeten nog maar lichtjes krom staan of ze slepen het al mee naar de plastische chirurg.

In sommige gevallen wordt er aan plastische chirurgie gedaan om de gezondheid van het dier te verbeteren. Zo zijn bijvoorbeeld sommige rassen gevoeliger aan oorontstekingen en kan een kleine cosmetische aanpassing aan het oor dit voorkomen. Maar steeds vaker komen baasjes naar de dierenarts om het uiterlijk van hun hond te verbeteren.

Toupet voor je baby

Als je hond er perfect uitziet kan je eigen vlees en bloed natuurlijk niet achterblijven. Als je mini-me na twee maanden nog geen enkel haartje heeft dat je leuk kunt invlechten, moet je gewoon iets doen aan die kale kop.

Beschamend toch? Je gaat je kleintje afhalen in de crèche en overhoort de andere moeders over hoe lang ze bezig waren aan het kapsel van hun kind. Terwijl het jouwe alleen maar licht reflecteert. Gelukkig heeft Baby Bangs! daar iets op gevonden.

Zij ontwerpen namelijk kleine pruikjes voor kale baby’s. Hoewel die androgene look in is, wil je toch niet dat ze je dochter altijd voor een zoon verwarren. Voor een kleine $20 heeft je kleine prinses al een volle bos haar.

Aangezien mensen kunnen leven van het verkopen van babypruiken en honden botox zal er hoogstwaarschijnlijk wel vraag naar zijn. Wij hebben toch onze bedenkingen hierbij.

Wat denken jullie?

Bron

Thema: