Blog

10 gedachten die je hebt tijdens slechte seks

Seks is meestal een activiteit waarbij je even al je zorgen kunt vergeten, maar dat lukt (helaas) niet altijd. Vooral als de seks niet al te best is, kunnen je gedachten afdwalen naar boodschappenlijstjes (héél cliché) of andere prangende to-do's. Sommige mannen kunnen nog een hoop leren op het gebied van female parts.

tumblr_mc424ghzg51r3ty02o1_500_zpsb993f19e

1. OMG Hij was op de goede weg, maar nam de verkeerde afslag.

4n2ivel

2.  Je had toch die pizza moeten bestellen. Bij nader inzien had je eigenlijk gewoon voor die pizza moeten gaan waar je zin in had en niet op zijn telefoontje ingaan. Ah...salami, margherita, Hawaï.

miss-ny-boring-as-hell-gif

3.  Je had je nooit kunnen bedenken dat 'de daad' zo saai kon zijn. En je bent lichtelijk teleurgesteld. Niet boos, maar teleurgesteld.

clock-gif-creative-971424

4. Hoelang zijn jullie nou al bezig? Dit lijken de 15 langste minuten van je leven.

tumblr61

5. Niet. Lachen. Je kan bijna je lach niet inhouden, want de gezichten die hij trekt zijn te hilarisch. Focus, blijf gefocust (al is het best vermakelijk).

tumblr_mjd7iwzoes1qmj7d7o1_500

6. Weet hij waar je vagina zit en wat je er überhaupt mee kan doen? Hij heeft blijkbaar niet goed opgelet tijdens de biologieles of iets meegekregen van zijn ex-bedpartners.

vagina-depressed

7. Jouw vagina heeft haar levenslust verloren. Jullie doen beiden zo je best, maar het mag niet baten.

tumblr_lnh5cblgdw1qcuk4to1_500

8. Zijn gebrek aan inspanning is beledigend. Hij zal niet de moeite nemen om jouw vagina te 'begrijpen', maar denkt liever aan zichzelf. Het is geen rocket science.

tumblr_mqg2c2laod1s0xnffo1_500

9.  Wat een ongelofelijke kwal het is. Je wilt hier zo snel mogelijk vanaf zijn. Welke strategie ga je hanteren? Wat had je ook alweer nog op de planning vanavond?

tumblr_mbcehwWNor1qkdght

10. Hoe lekker je straks zult slapen. Niet omdat de seks zo goed was, want dat was het niet, maar je bent simpelweg zo ontzettend uitgeput.

Bron NSMBL

Thema: