Blog

Blog

Metriweb Tag: 
artikels
Twitter Block Enabled: 
0

Meer over Blog 624 artikels

Kan jouw maag deze 'kaas en wijn shots' aan?
Dat kaas en wijn een droomkoppel zijn, hoeven we niemand nog te vertellen. Maar toen wij erachter kwamen dat je tegenwoordig ook 'kaas en wijn' shots kan maken, keken we toch even vreemd op.
Wasabi voor vollere lippen?
Vergeet pijnlijke lip fillers, overdreven liners en het zuigen op shotglazen om je lippen voller te doen ogen: blijkbaar is er een goedkoop huis-tuin-en-keukengoedje die ook jou Angela Jolie-lippen kan bezorgen. Wat het precies is? Wasabi. Of dat zonder risico is? Waarschijnlijk niet.
Ontschminken met scheerschuim?
Dat je elke avond moet ontschminken moeten we jullie niet vertellen. Maar make-upremovers zijn vaak duur en halen niet alles even effectief weg. Daar vond Beauty Blogger Maria Yeager iets anders op!
Zo maak je een heerlijk geurende massagebar
1 keer bekeken

Wil jij heerlijk geuren naar een vanille late? Kunnen jouw spieren wel eens een verwenbeurt gebruiken? Maak dan zelf deze eenvoudige massagebar!

Introvert? Met deze vragen knoop je de interessantste gesprekken aan!
Weet je op feestjes en dinertjes meestal geen gesprekken aan te knopen? Dankzij deze lijst met vragen is het ontzettend gemakkelijk om een conversatie levendig te houden. Nooit meer ongemakkelijke stiltes!
Cadeautips voor de huismus
Met de feesten in aantocht volgt ook de stress om het perfecte cadeau te vinden. Sommige jaren kan je overlopen van de inspiratie. Andere jaren weet je écht niet wat te kopen. Wij hopen jou te inspireren met deze lijstjes. Deze keer is het aan de huismus.
Last van een zweetgeurtje? Probeer deze tip!
Stinkende oksels, de besten onder ons hebben er wel eens last van. Al heb je je die ochtend uitvoerig gewassen, soms komt het geurtje zelfs door je deodorant door. Dankzij deze tip geuren je oksels de hele dag fris!
Je tanden bleken met een bananenschil?
Velen onder ons dromen wel eens van parelwitte tanden. Maar door ons dieet (koffie, fruitzuren, roken,...) kunnen onze pareltjes er wat grauwer uit gaan zien. Dankzij dit trucje zou je die gele vlekjes kunnen ophelderen.