Beauty

Dat je elke avond moet ontschminken moeten we jullie niet vertellen. Anders maak je sneller kans op rimpels, ontstoken oogleden, acne en véél meer. Maar make-upremovers zijn vaak duur en halen niet alles even effectief weg. Daar vond Beauty Blogger Maria Yeager iets anders op! Zij haalt haar volledige make-uplook weg met wat scheerschuim.

Thema: 
150 keer bekeken

Zie jij er na het aanbrengen van oogschaduw ook telkens als een panda uit? Droom jij ervan ooit de perfecte smokey eye te kunnen creëren? Bekijk dan zeker deze video boordevol tips!

Thema: 

Iedere vrouw twijfelt wel eens over het knippen van een pony. Maar al te vaak is het resultaat achteraf teleurstellend. Dit komt waarschijnlijk omdat je niet de juiste pony voor jouw gezicht hebt gekozen. 

Er zijn zoveel zaken waar je rekening mee moet houden. Staat een pony je wel? En wat voor pony dan? Er zijn zoveel soorten… Over dat laatste hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken, want wij zetten op een rijtje welke pony het beste bij jouw gezichtsvorm past.

Rond gezicht

Schuine pony's zijn perfect voor de vrouwen gezegend met een ronder gezicht. De schuine lagen doen je wangen slanker lijken. Kies liever voor een pony met zachte puntjes dan een met een harde lijn. Zo gaat hij mooier over in de rest van je haar. 

 

Vierkant gezicht

Een volle, langere pony kan je sterke kaaklijn wat verzachten. Om ook je jukbeenderen wat te verzachten kan je de kapper vragen de zijkanten wat langer te laten.

 

Ovaal gezicht

Vrouwen met een ovaal gezicht kunnen doen wat ze willen. Bijna elke pony staat goed bij dit soort gezicht. Wil je jouw symetrische gezicht wat benadrukken? Kies dan voor 'curtain bangs'. Deze kan je enorm makkelijk laten uitgroeien, eens je je pony beu bent. 

 

Rechthoekig gezicht

Door te kiezen voor een pony met dikke en langere zijkanten, wek je de ilusie van een ovaler gezicht. 

 

Hartvormig gezicht

Wil je jouw voorhoofd iets kleiner doen lijken? Kies dan voor een piekerige, gelaagde pony.

Bron artikel

Thema: 
1 keer bekeken

Dat een haardroger en een stijltang niet bevorderlijk zijn voor de gezondheid van je haar, wisten we al langer. Dat bepaalde haarkleuren er veel sneller lijken uit te wassen is ook niet bepaald nieuws. Maar dat deze warmte zo'n extreem effect op de kleur van (on)geverfd haar, hadden wij nooit verwacht. Na het zien van de bovenstaande video, denk je tweemaal na alvorens je stijltang op de hoogste stand te zetten.

Thema: 

Dat slapen met make-up aan niet helemaal goed is voor je gezicht (en kussensloop) wisten we al. Maar welke producten nu precies wat voor schade aanbrengen lees je hier.

Slapen in foundation

Kan voor acne zorgen. Daarnaast blijven de fijne stofdeeltjes en vrije aan je make-up kleven. Lange blootstelling hieraan kan voor vroegtijdige rimpels zorgen.

Slapen met eyeliner en oogschaduw

Kan voor gezwollen en ontstoken ogen zorgen

Slapen met mascara

Kan ervoor zorgen dat je wimpers sneller uitvallen/uitgetrokken worden

Slapen met lipproducten aan

Kan voor mee-eters rondom je lippen zorgen. Sommige producten, op basis van wa,s zorgen er ook voor dat je lippen uitdrogen en kloven krijgen. 

Vergeet je gezicht dus zeker niet te wassen voor je gaat slapen!

Bron artikel

Thema: 

Niet iedereen is gezegend met een vaste hand en een goede fijne motoriek. Voor deze mensen klinkt mascara op je neus, eyeliner in je oog en lippenstift op je kin maar al te bekend in de oren. Ben jij één van deze mensen? Dan hebben wij misschien dé tip voor jou die het aanbrengen van je make-up een stuk makkelijker maakt!

Lepels!

Je leest het goed, lepels! Dit handig stuk bestek heeft de juiste vormen op de juiste plaatsen. Waardoor je het als een handig hulpje kan gebruiken tijdens het aanbrengen van make-up:

Het invullen van je wenkbrauwen,

Het aanbrengen van eyeliner,

of mascara

Zelfs contouring

Alles lijkt veel makkelijker te gaan met behulp van een lepel. 

Voor mensen die al enige make-up ervaring hebben is deze truc niet meer zo handig. Dan gaat het ding net in de weg zitten. Maar als jij nog steeds meer mascara rondom je ogen aan dan op je wimpers, is deze hack misschien iets voor jou.

Bron

Thema: 
286 keer bekeken

Knollen en wortels worden wel vaker gebruikt om hun pigment. Maar dat je je grijze haren kan doen verdwijnen met aardappelschillen, dat is toch nieuws voor ons!

Wat heb je nodig? 

  • 200 - 250 gram aardappelschillen 
  • 400 ml water

Hoe ga je aan de slag?

Meng je aardappelschillen in een pannetje met het water en breng aan de kook. Laat het 5 minuten zachtjes doorkoken en giet de aardappelschillen af en houdt het kookvocht opzij. Was je haar zoals je anders zou doen. Droog het even met een handdoek en spoel je haar dan met het aardappelvocht. Hierna kan je het terug drogen en stijlen zoals je gewoonlijk doet. 

Je haar zou nu terug een tintje donkerder moeten zijn. Niet helemaal je ding? Geen zorgen! De aardappelkleur spoelt er de volgende wasbeurt gewoon mee uit. 

Thema: 
85 keer bekeken

Sophie Hilbrand onderzoekt waarom vrouwen bepaalde cosmetische ingrepen overwegen.

Sophie gaat op stap met Melissa van der Meyde, een trotse gebruikster van cosmetische ingrepen. Ze praat met Melissa's vriendinnen die niet in de spotlights werken, maar wel botox laten inspuiten. Sophie bezoekt ook een Eindhovense kliniek en ziet daar dat bezoekers steeds jonger lijken te worden.

Thema: 
88 keer bekeken
Sophie komt erachter dat er een enorm taboe rust over cosmetische ingrepen. Alleen Linda de Mol praat open over haar uiterlijke veranderingen en haar behoefte aan bepaalde plastische ingrepen. Astrid Joosten, Lauren Verster en Yvon Jaspers praten met Sophie over wat het ouder worden met hen doet en daarnaast confronteert Sophie verschillende bekende vrouwen met de vraag of ze botox gebruiken.
Thema: 

Pagina's

Subscribe to RSS - Beauty