Blog

Beauty tips van je kat?

Beauty tips moeten niet altijd van andere mensen komen. De mode inspireert zich al jaren op dieren. Waarom zou je eigen huisdier, zoals je kat, je dan niets kunnen leren?
 

1. Stretchen, strekken en uitrekken.

Je spieren rekken is gezond en houdt je daarnaast soepel. Wil je ‘s ochtends snel terug een beetje kleur in je wangen? Begin de dag dan met een paar eenvoudige yoga posities zoals de downward dog (laten we het binnen deze context even de downward cat noemen).

2. Wie mooi wil zijn moet er de hele dag aan werken.

Als ze niet slapen dan zijn katten zich wel aan het wassen. Een kat is een hele dag bezig met het stylen van zijn/haar vachtje. Wil je zeker zijn dat je er een hele dag goed uitziet? Kijk dan geregeld even in een spiegel om te checken of je eyeliner niet een paar centimeter lager zit dan vanochtend.

3. Een mooie manicure is essentiëel. 

We moeten het jullie niet vertellen dat nette nagels gewoon veel mooier ogen. Jij zou toch ook niet graag de hand schudden van iemand met gele nagels en rouwrandjes?

4. Schoonheidsslaapjes zijn een must!

Slaap doet wonderen voor je complexie, werkt tegen wallen en vergemakkelijkt gewichtsverlies. Reden te meer om zoveel mogelijk uurtjes onder je dons door te brengen.

5. Go green!

Ooit een kat gezien die nee zei tegen kattenkruid? Dit is omdat katten weten dat groenten hun vacht doen glanzen (en misschien ook omdat ze er lichtelijk ‘ontspannen’ van worden). Dus vergeet zeker niet je broccoli op te eten en er eventueel even in te rollen als je tijd hebt.

Bron

Thema: