Beauty

Wasabi voor vollere lippen?
Vergeet pijnlijke lip fillers, overdreven liners en het zuigen op shotglazen om je lippen voller te doen ogen: blijkbaar is er een goedkoop huis-tuin-en-keukengoedje die ook jou Angela Jolie-lippen kan bezorgen. Wat het precies is? Wasabi. Of dat zonder risico is? Waarschijnlijk niet.
Ontschminken met scheerschuim?
Dat je elke avond moet ontschminken moeten we jullie niet vertellen. Maar make-upremovers zijn vaak duur en halen niet alles even effectief weg. Daar vond Beauty Blogger Maria Yeager iets anders op!
Oogschaduw voor dummies
150 keer bekeken
Zie jij er na het aanbrengen van oogschaduw ook telkens als een panda uit? Droom jij ervan ooit de perfecte smokey eye te kunnen creëren? Bekijk dan zeker deze video boordevol tips!
Dit is de beste pony voor jouw gezichtsvorm
Iedere vrouw twijfelt wel eens over het knippen van een pony. Maar al te vaak is het resultaat achteraf teleurstellend. Dit komt waarschijnlijk omdat je niet de juiste pony voor jouw gezicht hebt gekozen. Ontdek hier welke pony bij jouw past.
Dit doet een stijltang met je haarkleur!
1 keer bekeken
Na het zien van de deze video, denk je tweemaal na alvorens je stijltang op de hoogste stand te zetten.
Wat doet slapen met make-up met je gezicht?
Dat slapen met make-up aan niet helemaal goed is voor je gezicht (en kussensloop) wisten we al. Maar welke producten nu precies wat voor schade aanbrengen lees je hier.
Werkt deze make-up hack écht?
Ongelooflijk slecht in het aanbrengen van make-up? Dan moet je deze tip eens uitproberen!
Grijze haren verven met aardappelschillen?!
286 keer bekeken
Knollen en wortels worden wel vaker gebruikt om hun pigment. Maar dat je je grijze haren kan doen verdwijnen met aardappelschillen, dat is toch nieuws voor ons!
00:37
Sophie in de Kreukels
85 keer bekeken
Sophie Hilbrand onderzoekt waarom vrouwen bepaalde cosmetische ingrepen overwegen.
00:37
Sophie in de Kreukels
88 keer bekeken
Sophie komt erachter dat er een enorm taboe rust over cosmetische ingrepen. Alleen Linda de Mol praat open over haar uiterlijke veranderingen en haar behoefte aan bepaalde plastische ingrepen. Astrid Joosten, Lauren Verster en Yvon Jaspers praten met Sophie over wat het ouder worden met hen doet en daarnaast confronteert Sophie verschillende bekende vrouwen met de vraag of ze botox gebruiken.